Reiki behandeling

Bij de Reiki behandeling werkt Reiki Master Ton Martens met zijn handen om zodoende de helende Reiki-energie door te geven. De Reikibehandeling vindt plaats bij u thuis of via een foto op afstand.

Een Reiki behandeling door een Reiki Master, leert u heel veel over uw lichaam, zorgt voor afvoer van gifstoffen en helpt u weer in balans te komen. De Reiki-energie gaat overal doorheen en het is niet nodig dat de cliënt ongekleed is.

Zowel mentaal als fysiek voelt u een toename van uw energie. De Reikibehandeling helpt bij het opruimen van blokkades in ons energiesysteem, waardoor de energie weer intensiever en vollediger door ons heen kan stromen. Reiki stimuleert het zelf genezend vermogen. Na één behandeling kan het zo zijn dat men niet helemaal geholpen is. Meerdere behandelingen hebben meer resultaat!

Reiki gaat uitstekend met andere zorg samen. De prijzen zijn incl. BTW. Voor de tafel- en stoelbehandeling geldt een reisafstand tot 20 km vanaf Horst. Grotere reisafstand is mogelijk in overleg.