Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Ton Martens, ik ben in Horst geboren. Door ziekte van een goede bekende ben ik begonnen aan een Reiki opleiding en dat heeft mij geweldig gemotiveerd om mensen te kunnen helpen. Ik vind het zo’n ongelooflijke mooie energie.

Sinds het jaar 2004 geef ik Reikibehandelingen, cursussen en inwijdingen Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3a, Reiki 3b (Reiki-Master-Teacher) en Reiki-Master in het Usui Systeem van natuurgenezing. Ik ben als Reiki Master gecertificeerd.

Aangesloten bij de “Cirkel” (collectief in Reiki kracht en liefde). Ingeschreven onder nummer M04/0071.

Aangesloten bij 'Cirkel' Vereniging voor Reiki Masters
Wat klanten over mij zeggen
Yvonne

In 2017 kwam Ton voor het eerst bij mij om een behandeling te geven. Ik voelde me meteen bij hem op mijn gemak. De klik was er. Ton is een rustige en vriendelijke man. De reiki behandeling heb ik als heel ontspannen en warm ervaren. Ik voelde de prikkelende energie en warmte door mijn lijf…

Lieve

“Ton is gemakkelijk te bereiken voor een Reiki afspraak en dan komt hij met- of zonder massagetafel. Ik heb me een massagetafel aangeschaft; dan hoeft hij daar niet mee te sleuren. Eerst een praatje en dan naar de stiltekamer. Hij doet dat heel integer, dat handen leggen en met rust. Een rust die hij doorgeeft…

Theo

“Ik heb bij Ton de Reiki opleiding tot Reiki-master gevolgd. Ton brengt dat op een rustige manier over en niet onbelangrijk, het klikte tussen ons. Wat mij het meest bij blijft was de 1e graad inwijding. De warmte die over mij kwam was het begin van verandering van mijn karakter en emotioneler van geest.”

Elly

“Ik heb Reiki-les gehad, en als bijzonder ervaren. Ton geeft les met hart en ziel, en is heel zorgzaam. Hij laat je ervaren hoe respectvol Reiki in wezen is. Voorop staat dat Reiki goed wordt aangeleerd en hij besteedt hieraan geduldig alle tijd die daarvoor nodig is. Een betere Reiki-leraar kun je je, niet wensen!”

Bianca

“In 2018 begonnen met Reiki bij Ton Martens. Ik heb Ton leren kennen als geduldige – betrokken man, hij geeft mij alle tijd om alles goed te leren. Ton heeft door zijn levenservaring en cursussen die hij gevolgd heeft, veel kennis opgedaan. Voor mij was het zeker de moeite waard.”

Truus

“Ik heb reiki 1 en 2 bij Ton gehaald. Zijn individuele manier van lesgeven sprak mij erg aan. Hij volgt het tempo van de cursist en is erg enthousiast in het werken met reiki-energie.”

René

“Ik was opzoek naar een Reiki Master, en vond Reiki Master Ton Martens te Horst. Na een goed gesprek werd de eerste afspraak al gemaakt om te beginnen met de Reiki 1 cursus. Ik ben nu zelf Reiki Master. Een betere leermeester had ik me niet kunnen wensen.”